Pages

Sunday, May 16, 2010

sebap Malaysia kalah piala Thomas..


ari ahad mngu lps dngn smngt patriotik ak yg xbrbelah bhagi ak pg bkt jalil utk tngk game first Malaysia vs Nigeria..

Smpi je bkt jalil ak trs bli tiket smbil mnunjukkn student card ak utk mndptkn diskaun utk harge tiket.. tapi.....
auntie tiket>>"adik student price pnye tiket hnye untuk yg umur bwh 17 je.."
ak bajet RM18 je utk harge tiket trs up jd RM28..
xpela dtng jauh2 xkan xnak tngk kot.. trpkselah ak bli..
elok2 je ak duduk kat seat ak.. blm panas punggung ak lg tb2 ad pngumuman..
'Nigeria mngalami masalh penerbangan jd Malaysia mng free 5-0...'
burn la duit ak rm28.. dtng penat2 tp game xde.. kecewa yg amat sngt la ak hari 2...

berbalik kpd sbp Malaysia kalah piala Thomas...
  • Ak tngk Malaysia memang xbrsedia pun utk Piala Thomas ni.. mcm pg exam xstudy la..
  • sbp Malaysia trlalu brharap kpd pemain senior yg memang xterel dr dulu lg..
  • sbp trakhir tentulah sebap pskn Malaysia tlh mngecewakan pnyokong fanatik badminton Malaysia yg dah bli tiket RM28 tp xde game hahahaha...

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. owh dan satu lagi, die sebap ke sebab, kalo x silap aku la, die patutunye sebab,huhu, tp tu aku la kan, spm bm b,haha.....

    ReplyDelete
  3. sebab sebenarnya,ini budak spm, sori masuk entri

    ReplyDelete
  4. hahah ok2..
    mnta maaf sume..
    ak salah eja hahaha...
    bdk tadika pn xbuat salah mcm ni... hahaha

    sebap=X
    yang btul nye sebab..
    harap maklum

    ReplyDelete